BAGTERP
IDRÆTSFORENING
 

Bagterp Fodbold

 

Hej alle spillere og forældre i Bagterp fodbold.

 
Så er det tid til at vi skal have besat nogle vagter til Dana Cup. Lige som sidste år er det Bagterp Fodbold, der står for alle Dana Cup aktiviteter på banerne, og derfor går alt overskud også til Bagterp Fodbold.
 
Så derfor vil vi gerne bede om hjælp, til i denne uge at bemande telt, cafeteria og banevagter osv.
 
Vi har brug for denne hjælp til at tjene nogle penge til klubben, sådan vi fortsat kan tilbyde et veltrimmet anlæg med bolde og trøjer til alle samt mulighed for deltagelse i spændende turneringer nær og fjernt.

Så tag fat i alle dem i kender; nabo, bedsteforældre, jer selv og hvad nu ellers i kan få støvet op og hjælp os med at få vagterne dækket ind. Hvis man ikke kan tage en ”hel vagt” er det ok at bare tage nogle få timer - alt hjælp kan bruges.

Vagt skemaerne for Telt/Cafeteria og banevagter kan ses nedenfor. Ud over DanaCup så har vi også brug for hjælp til at stå i klubben i uge31 hvor der er DBU fodboldskole. Vagtskemaet for fodboldskolen findes nedest på siden!

Lidt om vagterne:

- Banevagt dækker over at kontakte DanaCups Mash telt ved skader (112 ved brud), indrapportere resultater, ryde op på banerne, samt uddele drikkevarer til dommerne.

- Teltvagt/Cafeteriavagt: Forberede og sælge mad sammen med 9 andre glade hjælpere. Det er typisk samme udbud som normalt i klubhuset med burgere, pommes, slushIce, slik, is, osv.

Man byder ind på en vagt ved at skrive, hvilken vagt man ønsker, og sende oplysningerne till bagterpfodbold@gmail.com. Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Jan Mylund på tlf: 2277 7640

Med venlig hilsen
Bestyrelsen, Bagterp fodbold

Kommende hjemmekampe, Bagterp idrætsanlæg::

DanaCup uge 30!

Bagterp Idrætsforening | Fuglsigvej 52 | 9800 Hjørring