BAGTERP
IDRÆTSFORENING
 

Bagterp Fodbold

Kampfordeler: Jan Mylund, mobil 2277 7640

Liverpool Football Academy Fodboldskole

Det er lykkedes Bagterp Fodbold at få Liverpool Football Academy til at lave en fodboldskole mandag-onsdag i efterårsferien på Bagterp IF's anlæg på Fuglsigvej 52 i Hjørring

Det er p.t. den eneste planlagte LFC fodboldskole i nordjylland - faktisk Jylland - Så det er en enestående chance for at prøve noget helt vildt. Trænerne kommer fra LFC Football Academy og alt omkring træningen står Liverpool for - Vi stille vores fantastiske anlæg til rådighed og hjælper med det praktiske, for at tilbyde denne enestående mulighed til 6-14 årige fodbold spillere i Nordjylland!

Tilmelding sker direkte via Liverpools Academy's hjemmeside:


Vi satser på pigerne


Vi ser en stærkt stigende interesse for at spille fodbold hos pigerne - Vi har rigtigt mange piger i de yngre årgange Børnehave, 0, 1 og 2 Klasse - og vi kan bruge mange flere!

Kom og prøv nogle gange HELT GRATIS!

Kontakt Lene Gregersen, Jan Mylund eller Kevin Krogh

Vi har også et stort hold i Pige 8/9 Klasse, hvor man også er meget velkommen!

Med Sportslig Hilsen
Bestyrelsen, Bagterp Fodbold

Ny hovedsponsor i Fodbold afd.


Vi kan nu offentliggøre at vi har lavet ny sponsor aftale vedr. tøj og udstyr med Sport-Direct Hjørring. Med hensyn til spilletøj har vi valgt at det fremadrettet bliver CRAFT der leverer til holdene i Bagterp - I kan allerede nu se det første hold fra U11 der spiller i det nye tøj - Se også billedet nedenfor!

Den nye klub serie fra CRAFT som kan købes via bestillingssedlerne der ligger i klubhuset eller ved at printe bestillingsformularen ud, kan ses her

Vi afholder præsentation af CRAFT serien i klubhuset MANDAG D. 8 OKTOBER fra 16.00-19.00. Så kan man komme og tjekke produkterne og prøve størrelsen på klubdragten osv. inden bestilling.

De fleste af produkterne er allerede udstillet i klubhuset i glasskabet ifor enden af gangen! 

Med sportslig hilsen
Bestyrelsen, Bagterp Fodbold

U3-5 opstart

De mindste træner søndag fra 10-11 på "kageholdet", hvilket ikke refererer til deres talent men at det sociale er i højsædet og de hygger med kage efter træning:)

Cafeteria vagterplan


Se hvilke vagter de enkelte hold skal dække her


Kommende kampe med Bagterp IF:

Dag Dato Kl. Række Pulje Hjemmehold Udehold
Bagterp Idrætsforening | Fuglsigvej 52 | 9800 Hjørring