Velkommen til sæsonen 2020-2021

Vi glæder os til en ny og spændende gymnastiksæson, og det er igen i år lykkes at sammensætte et varieret program til alle aldre. Der er enkelte hold, som har ændret aldersinddeling i forhold til sidste sæson.

Gymnastiksæsonen strækker sig fra den 31. august 2020 til 21. marts 2021. Sæsonen slutter traditionen tro med vores lokale opvisning, der afholdes i Fiberhallen i Park Vendia. Læs mere i kalenderen.

I forbindelse med opvisning kan du forvente en supplerende udgift til opvisningstøj - det gælder især de ældste gymnaster. Instruktørerne vil give nærmere besked herom, hvis det bliver aktuelt. Gymnastikafdelingen giver 75 kr. pr. gymnast i tilskud til opvisningstøj. 

Tilmelding og betaling foregår online her på hjemmesiden fra søndag den 9. august kl. 12 - se holdtilmelding. Du vil få besked med det samme, om du har fået en plads på holdet, eller om du er kommet på venteliste.

Hvis du tilmelder dig flere hold, skal du kun betale halv pris for det billigste hold. Betalingssystemet kan desværre ikke automatisk registrere, om en gymnast er tilmeldt flere hold. 

Du skal derfor selv kontakte vores kasserer Pernille Skov senest 1. oktober 2020 på mail til pernille.skov@hotmail.com med oplysning om, hvilke hold du er tilmeldt og dit kontonummer, så vil rabatten blive refunderet ultimo oktober.

Bagterp Gymnastikafdeling har fokus på glæde, udvikling og fællesskab, og vi lægger stor vægt på, at vores instruktører er motiverende og løbende holder sig opdateret indenfor gymnastikken. Gymnasterne skal synes, at det er sjovt at være med uanset alder og sind.

Vi håber, at alle – voksne som børn - vil medvirke til, at vores afdeling er et godt sted at være, hvor glæden ved gymnastikken og hinandens samvær går hånd i hånd.

Vi tager forbehold for evt. ændringer i holdenes træningstider.

På gensyn til gymnastik!

Bestyrelsen
Bagterp Gymnastik
Bagterp Idrætsforening | Fuglsigvej 52 | 9800 Hjørring