Styrk Kroppen 

Holdet er for alle kvinder og mænd, der ønsker varieret styrketræning til god og forskellig musik. Vi bruger småredskaber som håndvægte, træningselastikker, stepbænke og kettlebels. Vi laver den japanske træningsform tabata, hvor man udfører intensive øvelser i kort tid. Holdet laver også cirkeltræning i form af intervalbane med forskellige øvelser, vi træner styrke og balance. Vi slutter altid af med udstrækning og afspænding. Fra 16-100 år.

Mandage kl. 18.30 - 20.00 i Hallen

Instruktør: Mette Brath

Pris: 650 kr. - Holdtilmelding

Kontaktperson: Lone Christensen (maloras123@gmail.com) 6093 9327

 
Mix 'n' Fun

Mix 'n' Fun er årets nye hold, hvor du vil prøve en række forskellige aktiviteter og træningsformer, som bliver præsenteret af holdets skiftende instruktører. Sæsonen vil byde på Dance Fitness, Rope Skipping, Powerwalking, Step, Basic Gym og Smart Traning. Der skal være sved på panden og smil på læben hver gang. Der vil være ca. 4 gange med hver træningsform. Fra 25 år.

Torsdage kl. 19.00 - 20.00 på Muldbjergskolen

Instruktører: Kimmi Kronborg Von Arenstorff, Berit Østergaard, Helle Green, Lone Christensen, Anne Møller Jørgensen, Elisa Eckhardt Daugaard, Susan Tøttrup og Mette Kuhr

Introduktionspris: 450 kr. - 
Holdtilmelding

Kontaktperson: Anne Møller Jørgensen (anneline78@gmail.com) 6171 3799

 
Yoga

Ro, nærvær og kropsbevidsthed er nøgleordene for den yoga, som vi dyrker på dette helt. Vi tager udgangspunkt i åndedrætsarbejde og de klassiske yogaøvelser, som gennemgås i et roligt tempo. Du forbinder dig med og mærker efter i din egen krop for at finde ud af, hvad du har brug for, og hvor langt du skal gå. På denne måde får alle deltagere mulighed for at udfordre sig selv på baggrund af deres individuelle forudsætninger.

Smidighed er ikke en forudsætning for at kunne dyrke yoga – men den kan være et resultat. Med regelmæssig yogatræning vil du kunne opnå mange goder, herunder øget velvære i kroppen og mentalt nærvær. Yoga er for alle, der ønsker at arbejde med sig selv på en ny måde. Fra 15 år.


Onsdage kl. 19.00 - 20.15 i Auditoriet på Bagterpskolen 

Instruktør: Maja Sander

Pris: 575 kr. - Holdtilmelding

Kontaktperson: Lone Christensen (maloras123@gmail.com) 6093 9327

 
Bagterp Idrætsforening | Fuglsigvej 52 | 9800 Hjørring