Menu

Sommerhold 2024

Vi er glade for at vi igen i år kan tilbyde sommerhold i Bagterp Gymnastik forening. 
Der vil være fire forskellige hold til alle aldre, som beskrives herunder.

 

Far-mor-barn 1-4 år - sommerhold

Som Pippi Langstrømpe siger det: Det har jeg aldrig prøvet - så det klarer jeg helt sikkert. Vi skal udvide horisonten til motorikken gennem leg. Vi skal prøve ting, der er højt oppe og helt nede ved gulvet. Vi skal kravle gennem redskaber og krybe udenom. Vi vil synge og hygge sammen. Tag en voksen i hånden og gør klar til en time med røde kinder.

Onsdage kl. 16.00- 17.00 i Hallen

Instruktør: Camilla Ullerup

Pris for 1 barn og 1 voksen: 350 kr.

Start: uge 14-25

 

Spring og leg 0.-2. klasse - sommerhold

Et blandet hold for drenge og piger, der går i 0-2. klasse, som er klar til fuld fart og sved på panden. Vi skal løbe, lege, lave gymnastik og bruge vilde og udfordrende redskabsbaner. Vi har ikke fokus på at lære nye springteknikker, men tager udgangspunkt i det, som den enkelte gymnast allerede kan. Er du frisk og klar på bare at have det sjovt, vil vi glæde os til at være sammen med dig og en masse andre børn, hver mandag i aktivitetshallen, og ser frem til nogle uger med et højt aktivitetsniveau.

Mandage kl.  16.00-17.00

Instruktør: Pernille Skov

Pris: 275 kr.

Start: uge 15-25

 

Spring og rytme 3.-6.klass - sommerhold

Et blandet hold for drenge og piger, der går i 3-6kl. klasse, som er klar til sved på panden og noget tekniktræning. Vi skal springe og lave rytme gymnastik, men vi har ikke fokus på at lære nye springteknikker, men tager udgangspunkt i det, som den enkelte gymnast allerede kan. Er du frisk og klar på bare at have det sjovt, vil vi glæde os til at være sammen med dig og en masse andre børn, hver mandag i aktivitetshallen, og ser frem til nogle uger med et højt aktivitetsniveau.

Mandage kl. 17.00-18.30

Instruktør: Pernille Skov

Pris: 325 kr.

Start: uge 15-25 

Puls og styrke - sommerhold i april

Puls og styrke er et hold for både kvinder og mænd, hvor vi skifter mellem puls- og styrkeøvelser samt træning af vores balance. I løbet af timen arbejder vi med kroppens store muskelgrupper med varierende træningsøvelser, hvor vi bruger egen kropsvægt og redskaber som håndvægte, elastikker og stepbænke. Der er opvarmning og udstrækning hver gang. Musikken vil være blandet med både nye og gamle numre - især rock og pop.

Træningsgangene er:

Tirsdag den 2. april
Torsdag den 11. april
Torsdag den 18. april
Tirsdag den 30. april
Alle dage kl. 17.30-18.30

Instruktør: Anne Møller

Pris: 125 kr. 

 

 

Luk