Menu

Dana Cup is Back

image Dana Cup 2018
Jan Mylund
14. juni 2022 kl. 15:05
De frivilliges fest!

Dana Cup er tilbage i 2022 fra 25-30 juli. Bagterp IF er en vigtig brik i det kæmpe puslespil, som afholdelse af en turnering med omkring 1000 hold er - Både med hensyn til at styre overnatning for 1000 spillere og ledere på Bagterpskolen samt afvikling af kampe på Hjørrings hyggeligste fodboldanlæg på Bagterp Idrætsanlæg.

Afholdelse af Dana Cup baserer sig på frivillige der støtter op om klubber i og omkring Hjørring, hvor klubberne så til gengæld tjener penge på hjælpen. Man siger at det frivillige arbejde i Danmark er under pres og især pga. Corona har lagt mange ting død i 2 år - Det tror vi da ikke på i Bagterp IF og det vil vi da modbevise!

Bagterp IF har brug for din hjælp til at bemande Banevagter, Madtelt på anlægget samt at være skolevagt - Vi håber derfor at du kunne tænke dig at hjælpe til i uge 30!

Vi har lavet en site her på siden hvor du kan læse mere om hvad det frivillige arbejde består i - Det er faktisk ikke så svært, men til gengæld er det enormt hyggeligt - Og børnene er selvfølgelig velkomne og vi kan garantere at de elsker det!

Find mere information her 

Med sportslig hilsen

Hoved bestyrelsen, Gymnastik bestyrelsen & Fodbold bestyrelsen

Luk